FAQ Bulgarian

FAQ касаещи трансформацията към thyssenkrupp Materials South East Europe  


1.      Каква е причината за трансформацията?

Натрупаният опит в другите части на Европа ни насочи към успешния пазарен подход, който  ни позволява да обслужваме нашите клиенти по-ефективно. Ние се стремим да възпроизведем този успех в Югоизточна Европа (България, Румъния и Сърбия) чрез прилагане на подобна стратегия, което ще доведе до подобряване на нашето портфолио от продукти и услуги.

 

2.      Има ли планове за продажба или пълно затваряне на thyssenkrupp Materials в Югоизточна Европа?

Не. Регионът на Югоизточна Европа има голямо значение за thyssenkrupp Materials и ние нямаме намерение да го напускаме,

 

3.      Какви са конкретните промени за мен като клиент в thyssenkrupp Materials Румъния, thyssenkrupp Materials Сърбия и thyssenkrupp Materials България?

За Вас , като клиент,   thyssenkrupp Materials South East Europe ще е в състояние да предложи най-голямото портфолио от продукти и услуги, налични в региона, съчетано със специализирана експертиза. Съществуващото ниво на обслужване и надеждност ще останат непроменени.

 

4.      Какви са конкретните промени за мен като доставчик на thyssenkrupp Materials Румъния, thyssenkrupp Materials Сърбия и thyssenkrupp Materials България?

За Вас, като  доставчик,  не се очакват съществени промени. Съществуващите договори ще останат в правна сила, тъй като правната структура в страните остава непроменена.  Промените ще засегнат главно лицата за контакт от наша страна, с които ще комуникирате в бъдеще

 

5.      Ще се отрази ли новата структура на условията и скоростта на доставките?

Не. Новата структура е предназначена да отговори на Вашите нужди, с цел намаляване на времето за доставка и рационализиране на процеса на закупуване.

 

6.      Към кого да се обърна, ако имам допълнителни въпроси?

Моля, свържете се с Вашето текущо лице за контакт (напр. търговски представител, продуктов мениджър и т.н.) или можете да се свържете с екипа по внедряване на tkmx-SEE@thyssenkrupp-materials.com.