FAQ Romanian

Întrebări frecvente thyssenkrupp Materials South East Europe

 

1.            Care este motivul transformării?

Experiența noastră în alte părți ale Europei a arătat că o abordare comună a pieței ne permite să ne deservim clienții mai eficient. Ne propunem să repetăm acest succes în Europa de Sud-Est (Bulgaria, România și Serbia) prin implementarea unei strategii similare, care va duce la îmbunătățirea portofoliului nostru de produse și servicii.

 

2.            Există planuri de vânzare sau de închidere completă a thyssenkrupp Materials în Europa de Sud-Est?

Nu. Regiunea Europei de Sud-Est deține o importanță semnificativă pentru thyssenkrupp Materials și nu avem intenția de a o vinde sau de a o închide.

 

3.            Care sunt schimbările concrete pentru mine, în calitate de client, în thyssenkrupp Materials România, thyssenkrupp Materials Serbia și thyssenkrupp Materials Bulgaria?

În calitate de thyssenkrupp Materials South East Europe, suntem acum în măsură să vă oferim cel mai mare portofoliu de produse și servicii disponibile în regiune, alături de o expertiză specializată. Nivelul de servicii și fiabilitatea existente vor rămâne neschimbate.

 

4.            Care sunt schimbările concrete pentru mine, în calitate de furnizor pentru thyssenkrupp Materials România, thyssenkrupp Materials Serbia și thyssenkrupp Materials Bulgaria?

În calitate de furnizor pentru entitățile menționate mai sus, nu se așteaptă nicio schimbare. Contractele existente cu entitățile noastre vor rămâne intacte, deoarece structura juridică din aceste țări rămâne neschimbată. Dacă aveți întrebări cu privire la contractul dvs. individual, vă rugăm să contactați persoana de contact actuală. În cazul unor modificări majore, veți fi contactat de persoana de contact respectivă.

 

5.            Va afecta noua configurație condițiile și viteza livrărilor?

Nu. Noua structură este concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră, având ca scop reducerea termenelor de livrare și eficientizarea procesului de achiziție.

 

6.            Pe cine să contactez dacă am întrebări suplimentare?

Vă rugăm să vă adresați persoanei de contact actuale (de exemplu, reprezentantul de vânzări, managerul de produs etc.) sau puteți contacta echipa de implementare la adresa tkmx-SEE@thyssenkrupp-materials.com.